Mededeling van het bestuur

Beste leden, ouders en kinderen.

Het zal jullie niet verbazen dat onze opening van 4 april waar achter de schermen weer ontzettend onze best voor is gedaan niet door kan gaan. Het coronavirus is in het land. Ook in de gemeente Oldebroek heeft hij voet aan de grond gekregen.

Hoe graag wij ook onze hekken zouden willen openen voor de kinderen, zijn ook wij genoodzaakt het hek voor nog onbepaalde tijd dicht te houden.

Wij beseffen ook dat de kinderen nu in een hele moeilijke en spannende tijd zitten en juist nu zo behoefte hebben aan ontspanning en lekker spelen. Hoe graag wij ook zouden willen, de risico’s zijn te groot. Wij kunnen niet de hygiëne garanderen die nu zo belangrijk is. Ook de verantwoordelijkheid van toezicht op de aantal kinderen bij en om elkaar heen kunnen wij niet op de schouders van onze vrijwilligers leggen.

Ook sluiten we niet uit dat de maatregelen door het RIVM nog verder worden aangescherpt.
Met dit alles in ons achterhoofd hebben wij dan ook besloten om de speeltuin gesloten te houden. Hier onder valt ook de verhuur. Ook wij moeten ons richten op onze gezinnen en familie hun gezondheid en veiligheid. Hierdoor zijn onze taken en werkzaamheden voor de speeltuinvereniging tijdelijk even stil gelegd.

Uiteraard kijken wij ontzettend uit naar betere tijden. Wanneer het weer de goede kant opgaat in Nederland zullen wij ook weer kijken naar de stappen die wij nemen.

Wij hopen op jullie begrip en wensen jullie allemaal heel veel sterkte in deze tijden!

Het bestuur, speeltuin vereniging de Vogelenzang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *